Openingstijden winkel

  • Home
  • Informatie
  • Openingstijden winkel

Ontdek de inspirerende wereld van kleur en vakmanschap bij de winkel van Schildersbedrijf Schasfoort, gelegen aan de Thorbeckestraat 32 in het hart van Oldenzaal. Onze winkel is een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige verfproducten, professioneel advies en alles wat te maken heeft met schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te verwelkomen en u te begeleiden bij het kiezen van de juiste kleuren, texturen en verfsoorten die perfect passen bij uw project. Of u nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, bij Schildersbedrijf Schasfoort vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd schilderavontuur.

Wij zijn trots om u van maandag tot en met vrijdag te verwelkomen tussen 8.30 en 18.00 uur, zodat u ruim de tijd heeft om onze uitgebreide collectie te verkennen en deskundig advies in te winnen. Voor degenen die hun projecten op zaterdag willen voortzetten, zijn wij geopend van 8.30 tot 13.00 uur.

Ervaar de service, expertise en kwaliteit van Schildersbedrijf Schasfoort in onze winkel aan de Thorbeckestraat 32 te Oldenzaal, waar kleur en vakmanschap samenkomen om uw schilderwensen tot leven te brengen.