Over ons

  • Home
  • Informatie
  • Over ons

Welkom bij Schildersbedrijf Schasfoort, uw deskundige partner voor hoogwaardig schilderwerk, zowel binnen als buiten. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van vakmensen, streven wij ernaar om uw leef- en werkomgeving te transformeren met vakmanschap en oog voor detail.

Bij Schildersbedrijf Schasfoort geloven we in de kracht van kwaliteit. Of het nu gaat om het verfraaien van uw interieur met zorgvuldig gekozen kleurenpaletten of het beschermen van uw woning tegen de elementen met duurzame buitenschilderwerken, wij zijn er om aan al uw schilderbehoeften te voldoen.

Onze vakbekwame schilders zijn niet alleen bedreven in het aanbrengen van verf, maar ook in het leveren van professioneel advies om de juiste materialen en kleuren te kiezen die aansluiten bij uw smaak en de specifieke eisen van uw project.

Bij Schildersbedrijf Schasfoort staat klanttevredenheid centraal. Wij streven ernaar om niet alleen aan, maar ook boven uw verwachtingen te voldoen. Ontdek de meerwaarde van vakmanschap en betrouwbaarheid met Schildersbedrijf Schasfoort voor al uw binnen- en buitenschilderwerk.

Voor al uw schildersbenodigdheden kunt u terecht bij onze schilderswinkel. Met een zeer gevarieerd aanbod met o.a. global, sikkens, sigma en wijzonol verven.
Wij kunnen alle global producten in allerlei kleuren maken daarbij hebben wij ook allerlei schilders artikelen.

Heeft u bijzondere wensen of wilt u een vrijblijvende offerte neemt u dan gerust contact met ons op voor een afspraak.